Wat is bioresonantie voor dieren?
28 februari 2023 

Wat is bioresonantie voor dieren?

Binnen deze therapie wordt gebruik gemaakt van een reactie op trillingen (vergelijkbaar met radiofrequenties). Door deze op een energetisch niveau (het niveau van trillingen) te testen kunnen wij bijvoorbeeld zien door welke stoffen het dier ziek is geworden.

Toenemende (milieu) toxines belasten het lichaam van dieren en veroorzaken veel chronische ziekten, zoals: allergieën, parasieten, dermatitis, chronische jeuk, infecties en gedragsstoornissen. Andere oorzaken van verstoringen kunnen ook inentingen, medicijnen of voedingsstoffen zijn.

Je kunt niet alleen negatieve invloeden meten, maar ook positieve, door bijvoorbeeld te testen welk geneesmiddel het dier nodig heeft. Zelfs emoties zoals verdriet zijn te testen.


Over de schrijver
Mijn naam is Stephanie Peter en ik ben afgestudeerd klassiek homeopaat voor dieren. Ik heb de vierjarige HBO opleiding aan de School voor Homeopathie te Amersfoort gevolgd en ben afgestudeerd in 2005. In 2008 heb ik bioresonantie therapie toegevoegd aan mijn therapie-pakket als behandel- en testmethode. Ik ben mij blijven ontwikkelen om de dieren zo goed mogelijk te kunnen helpen. Zo heb ik mij door nascholingen verdiept in de homeopathische behandeling volgens Hildegard Dijkgraaf (VHCN – Veterinair Homeopathie College Nederland), de z.g. ”Ziekteclassificatie”.