In de praktijk

Kat Jelle heeft geen stress meer dankzij Ashraya
Jelle is gestopt met sproeien in huis!

Jelle

Onze kat Jelle begon ineens in huis te sproeien (stress dat via de blaas uit zijn lichaam wilde). Ashraya heeft geholpen om de stress voor hem hanteerbaar te maken en zijn blaas te ontzien. Hierdoor stopte hij met sproeien in huis. We zijn superblij met het resultaat. Maurice.
bende-van-ellende-hond-bioresonantie-therapie
Deze lieve schatten kwamen weer voor hun bioresonantie therapie.

De Bende van Ellende

De “bende van elende” was er afgelopen week weer.  Natuurlijk is er geen sprake van ellende met deze 4 schatten. En er is zelfs een 5e lid toegetreden tot de bende - toypoedel Robin. Wat een snoetje  aan het einde van de bioresonantie behandeling was hij helemaal in rust. Ze komen regelmatig langs voor een jaarlijkse check. Altijd gezellig.

Deze keer was het nodig om de bijwerkingen van de vaccinatie te ontstoren. 

Nala is now having 3/4 bad days A MONTH! Incredible!

Nala

My 6/7 year old rescue dog suffered tremendously for 10 months with pains so strong in her belly she would refuse to walk, drink and eat for up to 18 hours at a time. This happened between 3-5 times A WEEK for months on end. I tried everything; many different vets, specialists, medicines, antibiotics, even a stomach biopsy but all led to no or little positive results. While removing meat protein from her food helped, it did not solve the issue. Today, after 7+ months of seeing Stephanie and using her natural remedies daily, my dog is now having 3/4 bad days A MONTH! Incredible. Stephanie is so empathetic, attentive and responsive, I cannot recommend her enough. Thank you Stephanie!
Geen last meer van schijnzwangerschap...

Layka

Mijn hond Layka, een Lakeland Terrier, heeft altijd na de loopsheid last van schijnzwangerschap. Ik heb nu voor het eerst het energetisch middel Ashraya FEM uitgeprobeerd en ik moet zeggen:

“Het werkt!”

Veel minder opgezette tepels en met van alles verzamelen in haar mandje, daarmee is ze ook gestopt. Dank je wel voor al je hulp!

kat moos voelt zich beter na bioresonantie
Moos kreeg gelukkig weer trek in eten.

Moos

Moos had knallende hoofdpijn en traanogen en iedereen kreeg luidruchtig te horen dat Moos aanwezig was. 

Stilzitten wilde hij niet en is uiteindelijk in zijn box door Stephanie met bioresonantie behandeld. Moos kreeg van Stephanie energetische druppels mee. Thuis holde Moos meteen naar zijn voerbak en begon te smullen van zijn KVV. Nu snel opknappen Moos.

Sky is weer onderzoekend en blij!

Sky

Mijn lieve kleine Skye 😻. Ik was zo blij dat ik vrijdag nog terecht kon bij jou en Annette. Kitten Skye at en dronk niet meer, verloor zijn levenslust en speelde amper nog. Na het bezoek aan jullie is hij binnen een paar uur weer helemaal de oude geworden. Hij is weer hartstikke blij en onderzoekend. Zie de foto van een uurtje geleden 😏❤️

teckel guus
Guus is een stuk rustiger!

Guus

Tekkel Guus was wat onrustig door de loopse teefjes in de buurt, en begon nu de andere reu in huis lastig te vallen. Twee dagen later ontvingen wij een mail: Na het gebruik van Ashraya Libido was het gedrag over, tot grote vreugde van baas en het andere hondje in huis!
Truffel heeft weer heerlijk geslapen!

Truffel

Truffel was al een paar nachten onrustig en hield zijn baasje uit haar slaap. Oorzaak onbekend. Tijdens de behandeling (bioresonantie) bleek dat Truffel last had van chronische zenuwpijn. Na de behandeling heeft Truffel weer heerlijk geslapen en zijn baasje niet meer wakker gemaakt. Hij was ook heel ontspannen en heeft ook de avond na behandeling lekker gerust. 
Skipper is weer de oude...

Skipper

"Vorig jaar augustus was ik in een asiel om een hondje te ontmoeten die mijn aandacht had getrokken: Skipper. Skipper was een 6 jarig klein Jack Russel terriertje. Ze zeiden dat het een druk hondje was en veel beweging nodig had. Dat is mooi, want ik wil met hem gaan suppen en hem meenemen longboarden met vriendinnen. 

Op de dag dat we Skip op zouden halen zeiden ze dat hij nog een “booster” nodig had voor zijn entingen. Ik vroeg of dat niet later mocht, het leek me veel om alles op èèn dag te doen , maar dat moest voor hij geadopteerd werd zei men in het asiel. Toen we hem op gingen halen schrok ik: dit was niet het vrolijke hondje dat ik eerder had gezien, maar een ziek, sloom hoopje ellende met een forse zwelling in zijn nek. Hij zag er zelfs opgeblazen uit. De eerste weken wilde hij amper iets, hij was snel moe en ik moest hem steeds optillen omdat hij niet wilde lopen. En wat ook opviel: hij had diarree. Altijd, en ging ook vaak tijdens de wandeling “zitten”. Natuurlijk ben ik direct zijn voeding aan gaan pakken: ik ben bone broth voor hem gaan maken, en wilde hem vers vlees geven, maar daar kon hij helemaal niet tegen. Toen het niet genoeg verbeterde ben ik naar het Centrum voor alternatieve diergeneeskunde gegaan, waar Stephanie Peter hem heeft behandeld. (https://dierenconsult.nl/)

Stephanie heeft Skip uitgebreid onderzocht en heel veel vragen gesteld. Zij kon met haar Bicom uitmeten dat Skip veel last had gehad van de vele entingen, wormenkuren en chemische vlooienmiddelen die hij had gekregen. Kennelijk is hij daar erg gevoelig voor. Behalve doormeten kan Stephanie ook behandelen met de Bicom, en Skipper vond het helemaal niet erg. Bovendien kreeg Skip na de behandeling een reukflesje mee en wat voedingssupplementen. Eenmaal thuis kon ik het geloven: de eerste dagen had hij voor het eerst sinds de drie maanden dat ik hem had prima ontlasting! Ook de frequentie was normaal. Later werd dat weer wat “vaker”, en ook werd de ontlasting weer wisselend. Ik moest ook terug voor controle. Stephanie gaf aan dat als iets al langer bestaat, het ook meer tijd nodig heeft om te herstellen. Na de 2e behandeling ging het snel: dit was dus dat vrolijke, kwispelende hondje dat niet te stoppen was en altijd “aan” stond!

Het gaat nog steeds bergopwaarts. Skip eet vers vleesvoeding en doet het er goed op. Hij is altijd vrolijk, speelt met iedereen en gaat de hele dag mee op pad. Het wordt nu lente, dus binnenkort gaan we longboarden. Skip is gek op water, dus ik hoop ook snel te kunnen gaan suppen. Ik kan niet wachten!