Over de therapeute

Mijn naam is Stephanie Peter en ik ben afgestudeerd klassiek homeopaat voor dieren. Ik heb de vierjarige HBO opleiding aan de School voor Homeopathie te Amersfoort gevolgd en ben afgestudeerd in 2005. In 2008 heb ik bioresonantie toegevoegd aan mijn therapie-pakket.

Sinds 2005 werkt ik samen met Dierenkliniek A.E. Makker in 
DEN HAAG.  Vanaf 2016 ben ik ook een samenwerking aangegaan met Alternatieve Diergeneeskunde AMSTERDAM.  
Bij beide dierenklinieken ben ik elke week meerdere dagen aanwezig.

Op verzoek ook huisbezoeken mogelijk.

Duur consult: ca. 1,5 uur.

U kunt met mij een directe afspraak plannen via 06-51280765.

Ik heb mij o.a. verdiept in de homeopathische behandeling volgens Hildegard Dijkgraaf (VHCN – Veterinair Homeopathie College Nederland),  de z.g. ”Ziekteclassificatie”.
Hier wordt naast het karakter en de symptomen veel aandacht  besteed aan erfelijke belastingen (bv. door het ras), ziekte door chemische middelen en de benadering van chronische klachten en blokkades hierdoor. 


Dierenconsult is aangesloten bij de BKHD 

(Beroepsvereniging Klassieke Homeopaten voor Dieren).

 

A M S T E R D A M  –  D E N  H A A G  

Naar mijn contactgegevens