Deze keer was het nodig om de bijwerkingen van de vaccinatie te ontstoren.
Mijn hond Layka, een Lakeland Terrier, heeft altijd na de loopsheid last van schijnzwangerschap. Ik heb nu voor het eerst het energetisch middel Ashraya FEM uitgeprobeerd en ik moet zeggen:
“Het werkt!”
Veel minder opgezette tepels en met van alles verzamelen in haar mandje, daarmee is ze ook gestopt. Dank je wel voor al je hulp!
Moos had knallende hoofdpijn en traanogen en iedereen kreeg luidruchtig te horen dat Moos aanwezig was.
Stilzitten wilde hij niet en is uiteindelijk in zijn box door Stephanie met bioresonantie behandeld. Moos kreeg van Stephanie energetische druppels mee. Thuis holde Moos meteen naar zijn voerbak en begon te smullen van zijn KVV. Nu snel opknappen Moos.
Mijn lieve kleine Skye 😻. Ik was zo blij dat ik vrijdag nog terecht kon bij jou en Annette. Kitten Skye at en dronk niet meer, verloor zijn levenslust en speelde amper nog. Na het bezoek aan jullie is hij binnen een paar uur weer helemaal de oude geworden. Hij is weer hartstikke blij en onderzoekend. Zie de foto van een uurtje geleden 😏❤️
"Vorig jaar augustus was ik in een asiel om een hondje te ontmoeten die mijn aandacht had getrokken: Skipper. Skipper was een 6 jarig klein Jack Russel terriertje. Ze zeiden dat het een druk hondje was en veel beweging nodig had. Dat is mooi, want ik wil met hem gaan suppen en hem meenemen longboarden met vriendinnen.
Op de dag dat we Skip op zouden halen zeiden ze dat hij nog een “booster” nodig had voor zijn entingen. Ik vroeg of dat niet later mocht, het leek me veel om alles op èèn dag te doen , maar dat moest voor hij geadopteerd werd zei men in het asiel. Toen we hem op gingen halen schrok ik: dit was niet het vrolijke hondje dat ik eerder had gezien, maar een ziek, sloom hoopje ellende met een forse zwelling in zijn nek. Hij zag er zelfs opgeblazen uit. De eerste weken wilde hij amper iets, hij was snel moe en ik moest hem steeds optillen omdat hij niet wilde lopen. En wat ook opviel: hij had diarree. Altijd, en ging ook vaak tijdens de wandeling “zitten”. Natuurlijk ben ik direct zijn voeding aan gaan pakken: ik ben bone broth voor hem gaan maken, en wilde hem vers vlees geven, maar daar kon hij helemaal niet tegen. Toen het niet genoeg verbeterde ben ik naar het Centrum voor alternatieve diergeneeskunde gegaan, waar Stephanie Peter hem heeft behandeld. (https://dierenconsult.nl/)
Stephanie heeft Skip uitgebreid onderzocht en heel veel vragen gesteld. Zij kon met haar Bicom uitmeten dat Skip veel last had gehad van de vele entingen, wormenkuren en chemische vlooienmiddelen die hij had gekregen. Kennelijk is hij daar erg gevoelig voor. Behalve doormeten kan Stephanie ook behandelen met de Bicom, en Skipper vond het helemaal niet erg. Bovendien kreeg Skip na de behandeling een reukflesje mee en wat voedingssupplementen. Eenmaal thuis kon ik het geloven: de eerste dagen had hij voor het eerst sinds de drie maanden dat ik hem had prima ontlasting! Ook de frequentie was normaal. Later werd dat weer wat “vaker”, en ook werd de ontlasting weer wisselend. Ik moest ook terug voor controle. Stephanie gaf aan dat als iets al langer bestaat, het ook meer tijd nodig heeft om te herstellen. Na de 2e behandeling ging het snel: dit was dus dat vrolijke, kwispelende hondje dat niet te stoppen was en altijd “aan” stond!
Het gaat nog steeds bergopwaarts. Skip eet vers vleesvoeding en doet het er goed op. Hij is altijd vrolijk, speelt met iedereen en gaat de hele dag mee op pad. Het wordt nu lente, dus binnenkort gaan we longboarden. Skip is gek op water, dus ik hoop ook snel te kunnen gaan suppen. Ik kan niet wachten!