Stephanie Peter

Stephanie Peter - klassiek homeopaat voor dieren
Mijn naam is Stephanie Peter en ik ben afgestudeerd klassiek homeopaat voor dieren. Ik heb de vierjarige HBO opleiding aan de School voor Homeopathie te Amersfoort gevolgd en ben afgestudeerd in 2005.  In 2008 heb ik bioresonantie therapie toegevoegd aan mijn therapie-pakket als behandel- en testmethode. 

Ik ben mij blijven ontwikkelen om de dieren zo goed mogelijk te kunnen helpen. Zo heb ik mij door nascholingen verdiept in de homeopathische behandeling volgens Hildegard Dijkgraaf (VHCN – Veterinair Homeopathie College Nederland), de z.g. ”Ziekteclassificatie”. 

Hier wordt naast het karakter en de symptomen heel veel aandacht besteed aan erfelijke belastingen (bv. door het ras), ziekte door chemische middelen en de benadering van chronische klachten en blokkades hierdoor.

Ook fytotherapie en Schüsslerzouten maken ondertussen onderdeel uit van mijn therapie. Deze natuurlijke geneeswijzen ondersteunen en versterken elkaar zodat we het maximale resultaat voor je huisdier er uit halen.

Vanaf dat ik heel klein was wilde ik altijd al dierenarts worden. Ik hielp op straat altijd al verwaarloosde katten, was de beste vriend van onze honden thuis en zorgde voor vogelvoer in de tuin in de winter. Kortom ik ben een echte dierenvriend. Ik koos er eerst voor om een hele andere opleiding te volgen. Maar het gevoel dat ik iets met dieren wil bleef knagen...

Op mijn 35e jaar kwam het moment dat ik me afvroeg “is dit nu wat ik wil”? Kan ik niet toch nog mijn oude jeugddroom waarmaken. Ik kwam een nieuwe opleiding homeopathie voor dieren tegen (toeval bestaat niet 😉) en besloot er voor te gaan. We begonnen met 43 mensen in de klas, dit werden er steeds minder en uiteindelijk zijn er maar 17 afgestudeerd waarvan ik er eentje was. Wat was ik trots.

Met hart en ziel behandel ik nu alle dieren in mijn praktijk om hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Ashraya heeft onze kat Jelle geholpen om de stress voor hem hanteerbaar te maken en zijn blaas te ontzien. Hierdoor stopte hij met sproeien in huis. We zijn superblij met het resultaat.
Kat Jelle heeft geen stress meer dankzij Ashraya

Jelle

Teckel Guus was wat onrustig door de loopse teefjes in de buurt, en begon nu de andere reu in huis lastig te vallen. Na het gebruik van Ashraya Libido was het gedrag over, tot grote vreugde van baas en het andere hondje in huis!
teckel guus
Guus
Kitten Skye at en dronk niet meer, verloor zijn levenslust en speelde amper nog. Na het bezoek aan jullie is hij binnen een paar uur weer helemaal de oude geworden. Hij is weer hartstikke blij en onderzoekend.
Sky