Serie van speciale middelen

Ashraya middelen voor dieren

Natuurlijke middelen speciaal ontwikkeld voor je huisdier

Op basis van mijn ervaring in de praktijk heb ik zelf natuurlijke middelen ontwikkeld op basis van energetische frequenties vanuit de homeopahtie, bioresonantie, fytotherapie, spagyriek en chakra leer. De natuurlijke middelen zijn er op gericht om de oorzaak van klachten weg te nemen, in plaats van de symptomen te onderdrukken. De middelen worden continue geoptimaliseerd.

De middelen zijn te bestellen via: Dierenbalance en Krachtig Kruid

Ashraya Beschermingsmix

Deze mix kan helpen om dieren mentaal en energetisch te beschermen tegen overprikkeling van buitenaf. Ashraya is voor kleinere en sensitieve dieren.

Te bestellen bij Dierenbalance en Krachtig Kruid.

Ashraya ++ Beschermingsmix

Deze mix kan helpen om dieren mentaal en energetisch te beschermen tegen overprikkeling van buitenaf. Ashraya ++ is voor grotere of zeer sensitieve dieren.

Te bestellen bij Dierenbalance en Krachtig Kruid.

Ashraya LIBIDO

Deze mix kan helpen om de geslachtsdrift bij de (mannelijke) hond, kat en konijn te balanceren en te reguleren. Ook preventief inzetbaar.

Te bestellen bij Dierenbalance en Krachtig Kruid.

Ashraya FEM

Deze mix kan helpen bij emotionele onbalans tijdens loopsheid/krolsheid en schijndracht (teef/poes/voedster) en deze weer in balans brengen.

Te bestellen bij Dierenbalance en Krachtig Kruid.

Balansset voor in de auto

Dit middel kan helpen bij o.a. misselijkheid, onrust of angst tijdens het autorijden.

Deze set bestaat uit 3 geurflesjes- voor hond, kat of paard. (set van 3 energetische middelen)

Ingrediënten: energetische frequenties van Cocculus, Petroleum, Nux vomica, alcohol.

Te bestellen bij Dierenbalance en Krachtig Kruid.

€ 92,50

EHBO apotheek doosje

Als dierenhomeopaat behandel ik al jarenlang met succes huisdieren op basis van homeopathie. Het is mijn missie om zoveel mogelijk dieren en baasjes te helpen met homeopathie. De EHBO middelen helpen je om hier zelf mee aan de slag te kunnen in noodsituaties.

graag het bestelformulier invullen
€ 17,50

Homeopatische huis- en reisapotheek

van Pieter Jorritsma

De huis- en reisapotheek is zo samengesteld, dat zowel degene die zich de homeopathie nog helemaal eigen moet maken, als degene die al meer ervaring heeft, er gebruik van kan maken. Daartoe zijn drie delen opgenomen die afzonderljk, maar ook in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden: de bespreking van de huis-reismiddelen; aandoening op alfabetische volgorde; een beknopt repertorium. Ook zijn tropen- en dierenmiddelen opgenomen in deze homeopathische huis- en reisapotheek.

graag het bestelformulier invullen