Over de therapeute

Mijn naam is Stephanie Peter en ik ben afgestudeerd klassiek homeopaat voor dieren. Ik heb de vierjarige HBO opleiding aan de School voor Homeopathie te Amersfoort gevolgd en ben afgestudeerd in 2005. Tussen 2005 en 2020 werkte ik samen met Dierenkliniek A.E. Makker in DEN HAAG.  In 2008 heb ik bioresonantie toegevoegd aan mijn therapie-pakket.

Vanaf 2016 ben ik een samenwerking aangegaan met Alternatieve Diergeneeskunde AMSTERDAM.  In dit centrum ben ik elke week op donderdag en vrijdag aanwezig.

En sinds november 2021 heb ik een nieuwe locatie in het gebied van Haaglanden, samen met Iris Buddenberg van https://irisbuddenberg.nl/. 

Bij contactgegevens vindt u beide adressen.

Op verzoek ook huisbezoeken mogelijk (niet in centrum van Amsterdam of Den Haag).

Duur consult: 45-60 minuten.

U kunt met mij een directe afspraak plannen via 06-51280765.

Ik heb mij o.a. verdiept in de homeopathische behandeling volgens Hildegard Dijkgraaf (VHCN – Veterinair Homeopathie College Nederland),  de z.g. ”Ziekteclassificatie”.
Hier wordt naast het karakter en de symptomen veel aandacht  besteed aan erfelijke belastingen (bv. door het ras), ziekte door chemische middelen en de benadering van chronische klachten en blokkades hierdoor. 


Dierenconsult is aangesloten bij de BKHD 

(Beroepsvereniging Klassieke Homeopaten voor Dieren).

 

A M S T E R D A M  –  D E N  H A A G  

Naar mijn contactgegevens